Vrijdag 1 april 2016: InHouse Law Firm – Jonge Ondernemers Borrel

Bent u onlangs gestart met een eigen onderneming of loopt u al een tijdje rond met het idee om voor u zelf te beginnen? Dan bent u van harte welkom op onze Jonge Ondernemers Borrel! Ook als u al begonnen bent met uw eigen onderneming, maar op zoek bent naar inspiratie of nieuwe contacten bent u uiteraard van harte uitgenodigd.

Tijdens deze borrel bieden wij u de gelegenheid om uw netwerk uit te breiden en u te laten inspireren door andere ondernemers. Door middel van een korte ‘speeddate sessie’ maakt u op een laagdrempelige en informele manier kennis met elkaar. Tevens zal een jonge inspirerende spreker die onlangs al met zijn derde onderneming begonnen is, zijn succesverhaal met u delen. Bovendien krijgt u ook tips over de succes en faalfactoren van een jonge onderneming.

Het programma is als volgt:

16.00 uur: Aanvang
16.15 uur: Welkomstwoord
16.30 uur: Spreker Rutger Teunissen van 24Sessions – thema: succes en faalfactoren van een jong bedrijf
17.00 uur: Speeddate sessie ter kennismaking met andere ondernemers
18.00 uur: Borrel

Meld u snel aan, er zijn maar beperkte plaatsten beschikbaar.


Over de spreker:

Sinds 2006 helpt Rutger Teunissen merken en organisaties met marketing, social media en gamification. Naast adviseur is hij ook online ondernemer. Hij heeft al eerder twee bedrijven opgericht en verkocht. Onlangs heeft hij z’n derde online onderneming 24Sessions gestart.

Aanmelden