Tarieven InHouse

Vrijblijvend kennismaken

Een kennismakingsgesprek is bij InHouse Law Firm altijd gratis en vrijblijvend. InHouse geeft er de voorkeur aan om in een persoonlijk gesprek kennis met u te maken en te horen wat uw wensen zijn. Samen wordt bepaald in dit gesprek welke dienstverlening en welk prijsmodel voor u passend is.

De volgende keuzes zijn mogelijk.

Abonnement
Indien u op regelmatige basis behoefte heeft aan antwoorden op uw basis juridische vragen, of behoefte heeft aan één vaste sparringspartner die u regelmatig kan contacteren voor vragen, dan is het mogelijk een abonnement bij InHouse af te sluiten. InHouse geeft dan juridisch advies tegen een vast bedrag per maand. Dan weet u waar u aan toe bent. Uiteraard kijkt InHouse regelmatig of de maandelijkse betaling in de pas loopt met de hoeveelheid werk die voor u verricht wordt. In het geval van meerwerk profiteert u als abonnee van een gereduceerd uurtarief!

Vraag naar de mogelijkheden.

Vaste prijsafspraak
Bij InHouse werken wij niet met uurtarieven. Wij geven u een vooraf vastgestelde prijs voor onze dienstverlening. Dit schept voor u duidelijkheid. U weet dan waar u aan toe bent. Wilt u nu graag meer weten over een vaste prijsafspraak voor een specifieke zaak, neem dan gerust even contact met InHouse op.

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Contactpersoon

Mr. L. (Latifa) Barou

Mr. L. (Latifa) Barou

Advocaat