Tarieven InHouse

      “Alone we can do so little, together we can do so much”

Abonnementen

Bij Inhouse houden we de drempel voor juridisch en strategisch advies laag. Wij hanteren daarom abonnementen voor u als ondernemer. Onze juridische abonnementen  hebben veel voordelen voor u als ondernemer.

Welke abonnementen zijn er?

  • Legal Service Abonnement (vast bedrag op jaarbasis)
  • Legal Partnership Abonnement (vast bedrag per maand)

Wat zijn de belangrijkste voordelen?

Met een  Juridisch Service abonnement  kunt u ons altijd en onbeperkt om advies vragen. Vragen die direct te beantwoorden zijn zullen dan duidelijk en snel worden beantwoord.  Op deze wijze kunnen we samen problemen vroegtijdig signaleren. Daarnaast zal er 2 maal per jaar  met u worden geëvalueerd om mogelijke risico’s en kansen binnen uw onderneming en/of binnen de branche te signaleren. Ook nemen wij al uw debiteuren uit handen, omdat wij zorgen voor de ondersteuning bij onbetaalde facturen. U heeft dan geen incassobureau meer nodig.  Dit zijn slechts een aantal voordelen van ons Juridisch Service Abonnement.

Heeft u op regelmatige basis behoefte aan een vaste sparringpartner, dan kunt u kiezen voor onze Juridisch Partner abonnement. Naast de voordelen van het Juridische service abonnement,  heeft u als partner-abonnee  een vaste advocaat/businesspartner/vertrouwenspersoon aan uw zijde. Deze staat 24/7 voor u klaar en zorgt voor alle documentatie (brieven, contracten, reglementen) die nodig zijn voor een goed juridisch fundament van uw onderneming.

Meer weten welke voordelen de abonnementen bieden vraag onze digitale brochure aan.

Hoe doen wij dat?

Bij aanvang van het abonnement maken we eerst uitgebreid kennis met u als ondernemer. Dit gaat met een inventarisatie van uw onderneming. Uit de gesprekken met u en de analyse de onderneming volgt een rapportage. Samen maken we een gefaseerde plan van aanpak voor het juridisch fundament van uw bedrijf. Op deze wijze kunnen wij u als ondernemer ontzorgen, omdat wij u als ondernemer kennen en begrijpen,  want als – uw vertrouwenspersoon – weten wij alles van uw onderneming en kennen wij de branche waarin u actief bent.  Of het nu gaat om een procedure bij de rechtbank of het opstellen van een contract of strategisch advies, het valt allemaal binnen het abonnement. Inhouse ontzorgt u als ondernemer, zodat u gerustgesteld en op een manier die bij u past, kunt blijven ondernemen.  InHouse doet dit tegen een vast bedrag per maand op basis van een jaarcontract, welke na 1 jaar maandelijks opzegbaar is.

Hebben wij alleen abonnementen?

Bij InHouse werken wij liever niet met uurtarieven. Wij geven u een vooraf vastgestelde prijs voor onze dienstverlening. Dit schept voor u duidelijkheid. U weet dan waar u aan toe bent. In geval een abonnement voor u niet de voorkeur heeft, bieden we u een vaste prijsafspraak voor de overeengekomen werkzaamheden.

Maak vrijblijvend kennis met ons.

Een kennismakingsgesprek is bij InHouse Law Firm altijd gratis en vrijblijvend. InHouse geeft er de voorkeur aan om in een persoonlijk gesprek kennis met u te maken en te horen wat uw wensen en groei ambities zijn.

Onze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing.

Contactpersoon

Mr. L. (Latifa) Barou

Mr. L. (Latifa) Barou

Advocaat

Plan een afspraak voor een kennismaking