Horeca & Catering

Als horecaondernemer bent u gericht op service, het optimaal verzorgen van uw gasten. U wilt zich geen zorgen hoeven maken over de juridische aspecten daaromheen. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u volledig juridisch ontzorgen. 

Wij zijn al jarenlang actief in deze branche en adviseren kleinere en middelgrote cateraars en horecaondernemers van restaurants tot hotels.

Vanaf 2020, en de jaren daarna, worden de prijzen in de branche veel duurder omdat de prijzen worden beïnvloed door een tal van factoren. Zo wordt flexibel personeel door de wetswijziging veel duurder. Daarnaast drukken de stijgende kosten voor het transport, afvalverwerking en de energie ook zwaar. Ook zijn opdrachtgevers meer eisend en vragen zij steeds meer om een duurzaam concept met onder andere biologische producten. Locatie eisen worden door opdrachtgevers ook aangescherpt. Wij staan aan uw zijde met advies en begeleiding bij o.a. de volgende vraagstukken:

  • Arbeidsovereenkomsten en CAO
  • Huurovereenkomsten en pachtovereenkomst 
  • Contracten met opdrachtgevers 
  • Aanbestedingen 
  • Algemene voorwaarden 
  • Aanbestedingen en onderlinge samenwerkingen
  • Financiering- en geldleningovereenkomsten. Kortom, eigenlijk alles wat zich dagelijks in de branche afspeelt.

U kunt rekenen op snelle, praktisch toepasbare adviezen in uw taal. Waar nodig procederen wij, uiteraard nauw betrokken bij u als belanghebbende. 

Door onze jarenlange ervaring in uw branche kunnen wij als geen ander standpunten verwoorden in processtukken. Elk kwartaal maken wij een nieuwsoverzicht de aandachtpunten binnen uw branche. De meest recente regelgeving en uitspraken vatten wij daarin op een praktische manier voor u samen.

Maak een persoonlijke afspraak

Heeft u een horeca- of cateringbedrijf en heeft u juridisch advies nodig? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze experts. Zij kunnen u helpen met al uw vragen.

Afspraak maken

Vraag nu een legal scan aan van uw zaak.

Voor al uw juridische zaken.

Vraag nu een scan aan
Stuur bericht
1
Advies nodig?
Heeft u vragen over juridische zaken? Dan kunt u ons ook Whatsappen.