Als ondernemer krijgt u te maken met het ondernemingsrecht. Dat begint al bij het opstarten van uw bedrijf, maar blijft ook relevant als de juridische structuur van uw bedrijf bepaald is. Wij helpen bedrijven met al hun vragen over het ondernemingsrecht

Startende ondernemers helpen we onder andere met het bepalen van een geschikte juridische structuur. Onze adviseurs bekijken met u wat de meest geschikte rechtsvorm is voor uw onderneming. Door de juridische en economische voor- en nadelen goed tegen elkaar af te zetten, kunt u een weloverwogen keuze maken. Ondernemingsrecht is breed en gaat bijvoorbeeld ook over fusies, overnames of faillissementen. Wij kunnen u adviseren over contracten, voorwaarden en aansprakelijkheid stellingen. Deze trajecten ondervinden vele haken en ogen. Het is daarom belangrijk dat we samen met u tot een passende oplossing komen om, waar mogelijk, geschillen te voorkomen. Leidt het alsnog tot een geschil, dan staan we u uiteraard bij met het procederen of een schikking.

Maak een persoonlijke afspraak

Bent u een ondernemer en heeft u juridisch advies nodig? Maak dan een persoonlijke afspraak met onze experts. Zij kunnen u helpen met al uw vragen.

Afspraak maken

Vraag nu een legal scan aan van uw zaak.

Voor al uw juridische zaken.

Vraag nu een scan aan
Stuur bericht
1
Advies nodig?
Heeft u vragen over juridische zaken? Dan kunt u ons ook Whatsappen.