Juridisch advies voor ondernemers en organisaties
Wij helpen u om grip te krijgen op uw juridische zaken, zodat u meer tijd en rust ervaart en focus houdt op uw core-business.

Meer informatie

Wie personeel in dienst heeft, krijgt vanzelf te maken met het arbeidsrecht. Of het nu gaat om een volledige reorganisatie, het ontslag (op staande voet) van een individuele werknemer, advies over re-integratie van zieke werknemers dan wel een overtreding van een concurrentie- en/of relatiebeding,  het arbeidsrecht is een complex rechtsgebied. Onze specialisten van InHouse Law firm staan voor u klaar om u bij te staan en treden op voor zowel werknemers als werkgevers. Indien tijdig wordt opgetreden kan een procedure veelal voorkomen worden.

WAB

Door de inwerkingtreding van de wetgeving Wet arbeidsmarkt in balans bestaan er twijfels over de hoogte van de transitievergoeding. Onze specialist op gebied van arbeidsrecht van Inhouse Law Firm geeft u graag advies over de transitievergoeding. Bij arbeidsovereenkomsten die worden gesloten na 1 januari 2020 heeft de werknemer sowieso altijd recht op een transitievergoeding bij het ontbinden van de arbeidsovereenkomst. Voor 1 januari 2020 was dit niet het geval, omdat de nieuwe wetgeving Wet arbeidsmarkt in balans nog niet inwerking was getreden.

Onze specialisten van Inhouse Law Firm hebben ruime kennis en ervaring in het arbeidsrecht. Dit geldt zowel tijdens het adviserende voortraject bij het opstellen of checken van contracten als bij het procederen in ontslagzaken en zaken betreffende de zorgplicht van de werkgever. Bij het geven van een verstandig en zorgvuldig advies wordt er gekeken naar de feitelijke omstandigheden tussen werkgevers en werknemers. Aan de hand daarvan wordt er een advies gegeven en de meest efficiënte oplossingen.

Vraag nu een legal scan aan van uw zaak.

Voor al uw juridische zaken.

Vraag nu een scan aan
Stuur bericht
1
Advies nodig?
Heeft u vragen over juridische zaken? Dan kunt u ons ook Whatsappen.