Juridisch advies voor ondernemers en organisaties
Wij helpen u om grip te krijgen op uw juridische zaken, zodat u meer tijd en rust ervaart en focus houdt op uw core-business.

Meer informatie

Een pro-actief juridisch beleid is vandaag de dag onmisbaar. Dit wordt in de eerste plaats
gerealiseerd door het houden van een legal audit, een juridische scan. Dit systeem is
ontwikkeld tot een sterk praktijkgericht instrument dat door ons reeds jaren succesvol in
de praktijk wordt gebracht. Hiertoe hebben wij (in samenwerking met de aan ons
kantoor verbonden professionals) een checklist ontwikkeld die alle juridische facetten van
uw bedrijf behandelt. Vervolgens wordt een rapportage uitgebracht. Hierin wordt
aangegeven waar de risico´s liggen, welke onderdelen niet goed geregeld zijn of nader
onderzoek behoeven.

Vraag een legal scan aan
 

Wij bieden 3 soorten pakketten aan:

Partnership Start

Bij deze Start services neemt u eigenlijk onze eerste lijn helpdesk af en kunt u met al uw juridische vragen bij ons legal team terecht. U zal dan altijd telefonisch of per email een terugkoppeling krijgen op korte juridische vragen. Ook kunnen dan documenten worden beoordeeld op juridische inhoudelijke aspecten.  Bij dit partnership krijgt u ook recht op gereduceerd tarief. Dit pakket is het meest geschikt voor startende ondernemers en/of start ups.

Partnership Business

Bij dit partnership heeft u een vaste huisadvocaat die alles uit handen neemt en periodiek de juridische risico’s van de onderneming beheerd. Ook valt het opstellen van contracten en de bijbehorende onderhandelingen en het inkoopproces onder de services. Bij een business partnership heeft u een legal partner op afstand welke als een echte sparringspartner fungeert zowel in de juridische begeleiding als bij strategische beslissingen. Eigenlijk valt al ons advies en begeleiding, behalve een procedurele rechtzaak onder deze partnership. Wanneer er sprake is van een inhoudelijke rechtzaak ontvangt u wel korting op ons tarief.

Partnership Pro Business

Dit is een partnership waarbij op consistente basis juridische en strategische begeleiding. Juridische afdeling op afstand eventueel ook mogelijk om consistente begeleiding en advies binnen de onderneming (op uw locatie).  Deze partnership is geschikt als het voorzienbaar is dat het komend jaar ook een aantal gerechtelijke procedures bij de rechtbank zouden kunnen passeren. In dit partnership zijn de rechtelijke procedures namelijk inbegrepen. Er geldt wel een fair use policy.

Voor meer informatie over onze pakketten kunt u contact met ons opnemen:
Neem contact met ons op

Vraag nu een legal scan aan van uw zaak.

Voor al uw juridische zaken.

Vraag nu een scan aan
Stuur bericht
1
Advies nodig?
Heeft u vragen over juridische zaken? Dan kunt u ons ook Whatsappen.