Juridische en fiscale hulp voor ondernemers

Onze visie

“Samen sterk – wij maken ons sterk voor jouw groeiambities”

Ondernemen anno nu vraagt meer van je dan ooit. Tussen de hoge verwachtingen van klanten, razendsnelle technologische ontwikkelingen, een grote online zichtbaarheid, forse concurrentie en een woud aan regels – om maar wat te noemen – voel je je soms kwetsbaar. Je worstelt met tijd en aandacht, want het gewone leven gaat ook gewoon door. Dit vraagt om scherpe focus, tomeloze energie en ijzeren discipline. Waar haal je dat vandaan?

Inhouse Law Firm heeft het antwoord op jouw vraag. Als advocaat en ondernemer weten wij bij Inhouse als geen ander hoe hobbelig de weg van ondernemen kan zijn. Met ons juridisch en strategisch team helpen wij jou bij het verscherpen van je visie, en bij het stap voor stap organiseren van de randvoorwaarden van jouw onderneming (lees: het juridisch fundament), die jou brengen waar je wilt zijn.

Onze missie

“Samen bereiken we meer – we can win if you want”

Wij geloven in denken en doen. We leven in een tijd en wereld waarin persoonlijke waarden van een onderneming aldus steeds dominanter worden. Deze waarden gaan over doelen, actie, samenwerking, vertrouwen, verbinding, intuïtie etc. Daarnaast leven we in a world of distraction, een wereld waarin we voortdurend worden afgeleid.

Met actuele kennis, het denken in stappen, oprechte interesse en betrokkenheid én de geruststelling voor creatieve ideeën spelen wij optimaal in op de verwachtingen van onze klanten en de ontwikkelingen in de markt.

Wij hebben een breed palet aan expertises in huis, in het bijzonder zijn wij gespecialiseerd op het gebied van de facilitaire branche (lees: catering en horeca), de bouwbranche en de zorgsector. Omringd door partners die jouw en onze kennis verrijken als het gaat om bijvoorbeeld vraagstukken over personeel, vergunningen, contracten, aanbestedingen, overnames, compliance, financiële, fiscale advies, samen zijn we sterker en zien we meer.

Bekijk onze expertises

Team

Partners

Vraag nu een legal scan aan van uw zaak.

Voor al uw juridische zaken.

Vraag nu een scan aan
Stuur bericht
1
Advies nodig?
Heeft u vragen over juridische zaken? Dan kunt u ons ook Whatsappen.