Een passende juridische oplossing
op brancheniveau

Retail

De bedrijfsvoering in de retail is bijzonder dynamisch. Snel van handelen is daarom zeer belangrijk. Denk maar aan de fast-moving producten in de foodsector, wij snappen dat. Door deze brede ervaring kunnen wij u snel praktische oplossingen bieden o.a. op gebied van vastgoed huur, leverancierscontracten, reclameregels, consumentenrecht, privacy, e-commerce, maar ook op gebied van innovatie.

Lees meer

Horeca, catering en schoonmaak

De horeca, catering en schoonmaakbranche zijn arbeidsintensieve sectoren, waarin het arbeidsrecht voortdurend veranderd. Door geregeld nieuwe regels (en cao-wijzigingen) zijn er regelmatig juridische vragen en is er vaak behoefte aan bijstand in uitdagende dossiers met werknemers. Wij hebben een specifiek portaal voor deze vraagstukken binnen uw branche. Vraag naar ons naar de op maat gemaakte oplossingen voor uw branche.

Lees meer

Bouw & Vastgoed

Wij adviseren vastgoedeigenaren rondom de verwerving en (her)ontwikkeling van vastgoed, de realisatie en het gebruik van bouwkundige voorzieningen, zoals bijvoorbeeld gebouwen, wegen, kunstwerken, kabels- en leidingen. Ook het beheer, het onderhoud, de instandhouding of de afstoting hiervan hoort daarbij. Daarnaast treden wij ook op voor Verenigingen van Eigenaars (VvE) ten aanzien van beheer huurovereenkomsten en de bijbehorende vraagstukken.

Lees meer

Zorg en Welzijn

Wij zijn al jaren actief in de zorg- en welzijnssector. Of het nu gaat om een zorg- en behandelcentrum, een werkvoorzieningsorganisatie of een kinderdagverblijf, wij weten de weg en helpen u bij het vinden van praktische oplossingen. Ons multidisciplinaire team heeft uitgebreide kennis over samenwerkingsverbanden, zorgovereenkomsten, aanbestedingen, privacy, huisvestingsvraagstukken, arbeidsvraagstukken, fusies en andere samenwerkingsvormen.

Lees meer

Stichtingen en verenigingen

Onze specialisten stichting- en verenigingsrecht adviseren dagelijks bestuurders over de juridische vormgeving van (verantwoorde) besluiten. Over het fundament van de stichting/vereniging, denk aan o.a. statuten, reglementen. Tevens denken wij strategisch mee in de opzet van organisatiestructuur en/of democratische toekomstplannen en hebben we expertise op het gebied van bewonersoverlast, problematiek rondom het vastgoed, opzegging van het lidmaatschap, betalingsproblemen met leden.

Lees meer

 

Onze rechtsgebieden

  • Voor elke ondernemer zijn medewerkers van onschatbare waarde. Maar werkgeverschap geeft ook hoofdbrekens. Bij Inhouse bouwen wij aan een langdurige relatie met onze klanten. Daarin fungeert InHouse als sparringpartner van..
  • Het preventief inrichten van een juridisch fundament binnen uw onderneming, zorgt voor een kostenbesparing. Als ondernemer wilt u voortdurend bezig zijn met ondernemen en het beste uit uw product of..
  • U behoudt uw goede relatie en InHouse Law Firm zorgt voor de inning van de vordering. Bij het incasseren van vordering staat geloofwaardigheid en snelheid voorop. InHouse Law Firm doet..
  • Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en..

Vraag nu een legal scan aan van uw zaak.

Voor al uw juridische zaken.

Vraag nu een scan aan
Stuur bericht
1
Advies nodig?
Heeft u vragen over juridische zaken? Dan kunt u ons ook Whatsappen.