Snelle scan, Second opinion,
Beoordeling van uw zaak?
Vraag nu een scan aan

Diensten

 •  
  Het personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk en echtscheiding en andere zaken in verband met de hoedanigheid, familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen. Persoonlijke belangen die samengaan met emoties. Dat is waar personen- en familierecht vaak om draait. Onze advocaat personen -en familierecht leeft zich in en begrijpt de gevoelens van de cliënt, daarentegen blijft zij zakelijk om tot een gewenst resultaat te komen voor de cliënt.
 •  
  U behoudt uw goede relatie en InHouse Law Firm zorgt voor de inning van de vordering. Bij het incasseren van vordering staat geloofwaardigheid en snelheid voorop. InHouse Law Firm doet wat zij zegt en zal daarmee de wanbetaler onder druk zetten, waardoor deze begrijpt dat er geen sprake is van loze dreigementen.
 •  
  Het preventief inrichten van een juridisch fundament binnen uw onderneming, zorgt voor een kostenbesparing. Als ondernemer wilt u voortdurend bezig zijn met ondernemen en het beste uit uw product of dienst halen. Dat is een grote uitdaging. Bij de uitvoering van uw onderneming krijgt u te maken met tal van regels en wetten.
 •  
  Voor elke ondernemer zijn medewerkers van onschatbare waarde. Maar werkgeverschap geeft ook hoofdbrekens. Bij Inhouse bouwen wij aan een langdurige relatie met onze klanten. Daarin fungeert InHouse als sparringpartner van directie en HR managers.

Vraag nu een legal scan aan van uw zaak.

Voor al uw juridische zaken.

Vraag nu een scan aan