Juridisch advies voor ondernemers en organisaties
Wij helpen u om grip te krijgen op uw juridische zaken, zodat u meer tijd en rust ervaart en focus houdt op uw core-business.

Meer informatie

Fiscaal advies

Binnen fiscale rechtspraktijk van Inhouse adviseren wij MKB bedrijven, in het bijzonder (vermogende) particulieren en grotere mkb ondernemingen. scale procesvoering, fiscaal recht, fiscale advisering betreffende de vastgoedmarkt, estate planning en de begeleiding bij fusies, overnames en bedrijfsopvolging.

Als adviseur op het gebied van inkomensvragen en belastingadviezen is Irina’s drive het vinden vanpragmatische en aquate oplossingen voor financiële vragen en problemen. Als Fiscaal Adviseur en Sociaal Raadsvrouw kan zij beschikken over de ideale combinatie van kennis en veel praktijkervaring. Zo kan ze het verschil maken voor mensen die zich in complexe situaties bevinden. Fiscale, sociaal-juridische en bedrijfseconomische puzzels: graag lost zij die samen met u op.

Als gediplomeerd Fiscaal adviseur is Irina in staat om uitgebreid hulp te bieden bij vragen over administratie, belastingen, uitkeringen en toeslagen voor particulieren en ondernemers. Dankzij een breed netwerk met advocaten, accountants en maatschappelijke dienstverleners vinden we vrijwel altijd een oplossing. Tenslotte is het de bedoeling dat u met een gerust hart met uw fiscale zaken terecht kan en uw tijd kan besteden aan andere zaken die voor u ook belangrijk zijn.

Financiële problemen geven veel spanning voor de betrokkenen en zijn niet altijd eenvoudig op te lossen. Nederland kent een woud aan wet- en regelgeving. Dit betekent dat mensen gemakkelijk in een onoverzichtelijke complexe situatie terechtkomen, ook zonder dat ze daar altijd zelf schuldig aan zijn. Mijn werkwijze is dan ook aandachtig luisteren en op een creatieve wijze (binnen de gestelde kaders) mee te denken en te werken.

Net als elke ondernemer bent u uw bedrijf begonnen met een goed idee. U zal echter ook gemerkt hebben dat er veel meer komt kijken bij het ondernemerschap. Ondernemingsplan, administratie, BTW-aangiftes, jaarrekeningen en belastingen. En dan hebben we het over de onvoorziene zaken maar helemaal nog niet. Dan is het prettig om te weten dat er hulp voor handen is.  Bel voor een afspraak of meer informatie: 030-8201045.

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

  • verzorgen of controleren van aangiften;
  • controleren van aanslagen;
  • het voeren van (voor)overleg met de Belastingdienst;
  • indienen van bezwaarschriften;
  • voeren van beroepsprocedures;
  • advisering en begeleiding ten aanzien van (vennootschappelijke) structuren;
  • advisering en begeleiding ten aanzien van gouden handdrukken;
  • advisering en begeleiding ten aanzien van diverse structuren betreffende de vastgoedmarkt;
  • begeleiding en advisering ten aanzien van overnames, fusies, splitsing en verzelfstandiging.

Vrijblijvend kennismaken

Een kennismakingsgesprek is bij InHouse Law Firm altijd gratis en vrijblijvend. InHouse geeft er de voorkeur aan om in een persoonlijk gesprek kennis met u te maken en te horen wat uw wensen zijn. Samen wordt bepaald in dit gesprek welke dienstverlening voor u passend is.

Vraag nu een legal scan aan van uw zaak.

Voor al uw juridische zaken.

Vraag nu een scan aan
Stuur bericht
1
Advies nodig?
Heeft u vragen over juridische zaken? Dan kunt u ons ook Whatsappen.