“Ondernemen is kansen pakken, risico’s nemen, anticiperen en vooruitkijken. Het is een prachtig vak. Daarom help ik graag ondernemers om succesvol te zijn en te blijven.”

 

Bij het ondernemen horen uiteraard ook uitdagingen,  die soms niet direct overbrugbaar lijken. Een vaste juridische businesspartner kan dan waardevol zijn.

Latifa denkt graag met u mee en gaat samen met u opzoek naar  oplossingen. Zij staat náást u als ondernemer. Het liefst niet om brandjes (en branden) te blussen, maar om samen verstandige keuzes te maken en zo conflicten voor te zijn. Binnen de grenzen van de wet streeft zij naar een passende en praktische uitkomst voor cliënten. Liefst goedschiks, maar als het niet anders kan dan door tactisch procederen.

Door haar ruime ervaringen als adviseur voor grote (inter-)nationale ondernemingen, het midden- en klein bedrijf, (non-)profit organisaties, hoger management en (bestuurders en directeuren) diverse ondernemingen, gelooft zij sterk in het voorkomen van geschillen  in plaats van in de rechtszaal op te lossen. Daarom staat zij altijd stand-by voor ondernemers en coacht en begeleidt zij ook ondernemers.  Juridische problemen komen immers vaak voort uit communicatie en gedragingen over en weer.

Specialisaties:

  • Arbeidsrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Vennootschapsrecht
  • Mediation